Rețeta de pește și chipsuri prăjite la cuptor ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 409 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește și chipsuri prăjite la cuptor, Pește prăjit la cuptor și chipsuri de parmezan, și Cuptor pește ' N ' Chips.
Instrucțiuni
1
Aranjați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Feliați cartofii transversal în runde groase de 1/4 inch, transferați într-un castron și aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline. Aranjați pe o foaie de copt mare, căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
3
Se presară cu cimbru, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cimbru
Sare
4
Coaceți în partea de jos a cuptorului timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, combinați peștele și laptele într-un castron mare; întoarceți peștele în strat. Aruncați împreună făină de porumb, pudră de chili, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Făină De Porumb
Piper
Pește
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați 1 file de pește și acoperiți cu amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Pește
7
Transferați fileul pe o farfurie mare și repetați cu fileurile rămase.
8
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 2 Linguri. ulei, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați fileuri și gătiți până când sunt frumos cruste pe fund, aproximativ 2 minute; întoarceți cu grijă și apoi transferați tigaia în raftul superior în cuptor. Gatiti pana devine auriu si ferm cand este presat in centru, aproximativ 6 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.