Pește rețetă și Chips-uri cu ulei de busuioc ar putea satisface pofta ta scoțian în jurul 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 1265 calorii, 53G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 9.7 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, chervil, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bere pește bătut (pește și chipsuri), Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Pește Și Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti cartofii, feliați cartofii foarte subțiri folosind o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Așezați felii pe un prosop și uscați. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați feliile de cartofi. Uleiul nu ar trebui să fie foarte fierbinte, doriți să albiți cartofii, dar nu ar trebui să aibă nici o culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți și uscați cartofii. Creșteți căldura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
5
Puneți 1 frunză de cilantro pe o felie de cartof și acoperiți cu o altă felie de cartof. Apăsați ferm cele două felii și prăjiți rapid până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Se scurge și se lasă deoparte. Repetați acest proces până când aveți suficient pentru a vă servi oaspeții.
7
Pentru a face piureul de mazăre, transpirați ceapa timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați usturoiul și transpirați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
9
Adăugați vinul și reduceți la jumătate. Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna și reduceți până când sosul acoperă spatele unei linguri de lemn. Dezghețați mazărea și adăugați-le la amestecul de cremă. Folosind un blender, amestec de piure, lăsați deoparte și păstrați la cald.
Pentru salata de plante: Faceți pansamentul combinând oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline extravirgin. Aruncați toate ierburile în pansament și reglați condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor Piure
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Pentru sosul de șofran, combinați ceapa tocată, morcovii, prazul și vinul alb într-o cratiță și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoi
șofran
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna grea și șofranul și lăsați să se reducă în continuare până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute la foc mediu. Treceți sosul printr-o strecurătoare și reveniți la cratiță. La căldură scăzută, adăugați încet bucăți mici de unt, amestecând constant sosul. Puneți sosul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Pentru a face aluatul tempura, amestecați gălbenușul de ou, făina, vinul și apa și amestecați, asigurându-vă că nu există bulgări. Nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Pentru a pregăti peștele, înmuiați bucățile de pește în aluatul de tempura. Prăjiți peștele aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
16
Scoateți peștele și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare în timp ce peștele este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
17
Pentru a servi, așezați bucățile de pește pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
18
Adăugați salata de plante pe partea laterală a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
19
Așezați o lingură mică de piure de mazăre pe farfurie și stropiți puțin sos de șofran în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
20
Serviți cu chipsuri de coriandru și stropiți cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Busuioc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.