Pește și chipsuri cu ulei de busuioc

Pește și chipsuri cu ulei de busuioc
Pește rețetă și Chips-uri cu ulei de busuioc ar putea satisface pofta ta scoțian în jurul 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 1265 calorii, 53G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 9.7 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, chervil, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bere pește bătut (pește și chipsuri), Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Pește Și Chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti cartofii, feliați cartofii foarte subțiri folosind o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Așezați felii pe un prosop și uscați. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați feliile de cartofi. Uleiul nu ar trebui să fie foarte fierbinte, doriți să albiți cartofii, dar nu ar trebui să aibă nici o culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți și uscați cartofii. Creșteți căldura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Puneți 1 frunză de cilantro pe o felie de cartof și acoperiți cu o altă felie de cartof. Apăsați ferm cele două felii și prăjiți rapid până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Se scurge și se lasă deoparte. Repetați acest proces până când aveți suficient pentru a vă servi oaspeții.
7
Pentru a face piureul de mazăre, transpirați ceapa timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul și transpirați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați vinul și reduceți la jumătate. Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna și reduceți până când sosul acoperă spatele unei linguri de lemn. Dezghețați mazărea și adăugați-le la amestecul de cremă. Folosind un blender, amestec de piure, lăsați deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Pentru salata de plante: Faceți pansamentul combinând oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline extravirgin. Aruncați toate ierburile în pansament și reglați condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Pentru sosul de șofran, combinați ceapa tocată, morcovii, prazul și vinul alb într-o cratiță și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna grea și șofranul și lăsați să se reducă în continuare până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute la foc mediu. Treceți sosul printr-o strecurătoare și reveniți la cratiță. La căldură scăzută, adăugați încet bucăți mici de unt, amestecând constant sosul. Puneți sosul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
șofranșofran
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Pentru a face aluatul tempura, amestecați gălbenușul de ou, făina, vinul și apa și amestecați, asigurându-vă că nu există bulgări. Nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Pentru a pregăti peștele, înmuiați bucățile de pește în aluatul de tempura. Prăjiți peștele aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
16
Scoateți peștele și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare în timp ce peștele este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
17
Pentru a servi, așezați bucățile de pește pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
18
Adăugați salata de plante pe partea laterală a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
19
Așezați o lingură mică de piure de mazăre pe farfurie și stropiți puțin sos de șofran în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
20
Serviți cu chipsuri de coriandru și stropiți cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 ceapa rosie, cubulete mici1 ceapa rosie, cubulete mici23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite2morcovi, tocațimorcovi, tocați571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.frunze de țelină, tocatefrunze de țelină, tocate12 lingurițe de pudră de usturoichervilchervil12 lingurițe de pudră de usturoi(de preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)3crenguțecrengute de marar proaspat culesecrengute de marar proaspat culese2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1prăjituri cu ghimbir, împărțiteprăjituri cu ghimbir, împărțite2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.John Dory fishJohn Dory fish2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coriandru proaspătcoriandru proaspăt1Oreos dublu umplutmentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată1cățel de usturoi, decojit și tocatcățel de usturoi, decojit și tocat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.halibuthalibut1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)4langustinelangustine1praz, tocatpraz, tocat12 lingurițe de pudră de usturoiavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mazăre congelatămazăre congelată5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartoficartofi281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.rachetă (rucola)rachetă (rucola)5șuvițe șofranșuvițe șofran2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.maioneza, plus mai mult, la nevoiemaioneza, plus mai mult, la nevoie4creveți și cu veneSare și piperSare și piper41 dovlecel mic, nedecojit și tocat1 dovlecel mic, nedecojit și tocat4creveți și cu veneUlei vegetalUlei vegetal12 lingurițe de pudră de usturoifelii subțiri de șuncă Virginia sau prosciuttofelii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece1lingura. otet de vin rosuceapa alba, cubuleteceapa alba, cubulete1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sani de fazan daca)sani de fazan daca)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista