Pește și chipsuri cu maioneză de oțet de malț

Pește și chipsuri cu maioneză de oțet de malț
Pește și chipsuri cu maioneză de oțet de malț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 724 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână făină, cod, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați File de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț, Chipsuri de pește la cuptor cu oțet de miere, și Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de oțet într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Șoptind constant, stropiți încet în ulei, picătură cu picătură la început, până când maioneza este îngroșată și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați restul de 1 lingură de oțet; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
4
Faceți înainte: maioneza se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1
Montați o oală mare cu termometru; se toarnă ulei pentru a măsura 3".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se încălzește la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Între timp, bateți făina universală, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Șoptind constant, adăugați încet bere, sifon și oțet, adăugând mai multă bere dacă aluatul este prea gros (ar trebui să fie consistența aluatului subțire de clătite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
OțetOțet
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați făina de porumb într-un castron puțin adânc. Condimentează peștele cu sare kosher și piper. Dragați peștele în făină de porumb, scuturând excesul, apoi înmuiați-l în aluat, lăsând excesul să picure înapoi în castron. Lucrând în loturi și returnând uleiul la 375 F între loturi, prăjiți peștele până se rumenesc și crocant, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De PorumbFăină De Porumb
PeștePește
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Condimentați peștele și cartofii prăjiți cu Old Bay, sare de mare și mărar; serviți cu maioneză de oțet de malț și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Oțet De MalțOțet De Malț
MaionezăMaioneză
Sare De MareSare De Mare
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
MărarMărar
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista