Pește și chipsuri clasice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și chipsurile clasice. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, file de cod, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pește și chipsuri clasice, Fish & Chips clasic (adaptat din Allrecipes.com), și Pește bătut cu bere (pește și chipsuri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un castron de dimensiuni medii cu apă rece. Într-un bol separat de amestecare de dimensiuni medii, amestecați făina, praful de copt, sarea și piperul. Se amestecă laptele și oul; se amestecă până când amestecul este neted.
Lăsați amestecul să stea 20 de minute.
Preîncălziți uleiul într-o oală mare sau tigaie electrică la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți cartofii în uleiul fierbinte până când sunt fragede.
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Dragați peștele în aluat, câte o bucată pe rând, și puneți-le în uleiul fierbinte. Se prăjește până când peștele se rumeneste. Dacă este necesar, creșteți căldura pentru a menține temperatura de 350 grade F (175 grade C).
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Prăjiți cartofii din nou timp de 1 până la 2 minute pentru un plus de crocant.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.