Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați paprika, praf de copt, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.
Instrucțiuni
Frecați bine cartofii, apoi tăiați-i în bastoane groase de 1/4". Uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați-le așezate pe prosoape de hârtie pentru a permite suprafeței cartofilor să se usuce timp de aproximativ 30 de minute. Puteți sări peste acest pas dacă sunteți presat de timp, dar cartofii dvs. nu se vor dovedi la fel de crocanți.
Se amestecă făina, amidonul de porumb, boiaua și pudra de ceapă într-un castron mediu până se combină bine. Pudrați fiecare file de pește cu amestecul de făină pe toate părțile.
Adăugați 1 1/2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 330 de grade F. căptușiți a 2 rafturi de sârmă cu 2 straturi de prosoape de hârtie fiecare.Prăjiți cartofii în loturi până la o culoare cafenie deschisă și marginile abia încep să se rumenească.
Transferați chipsurile prăjite într-un raft pregătit pentru a se scurge.Când cartofii s-au prăjit, adăugați praful de copt în amestecul de făină și amestecați împreună. Apoi adăugați berea rece la amestecul de făină și amestecați ușor împreună. Este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări, asigurați-vă că nu amestecați prea mult aluatul sau va ajunge greu. Înmuiați fileurile în aluat și prăjiți-le în loturi. Întoarceți fileurile cu clești când vedeți că marginile încep să devină maro deschis.
Transferați în al doilea raft pregătit pe măsură ce termină prăjirea.Când peștele s-a prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți chipsurile a doua oară până când sunt maronii aurii și crocante.
Se scurge pe un raft și se presară cu sare. Prăjiți peștele a doua oară la temperatura mai ridicată până se rumenesc.
Serviți peștele și chipsurile cu pene de lămâie sau oțet.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.