Pește și chipsuri

Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați paprika, praf de copt, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.

Instrucțiuni

1
Frecați bine cartofii, apoi tăiați-i în bastoane groase de 1/4". Uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați-le așezate pe prosoape de hârtie pentru a permite suprafeței cartofilor să se usuce timp de aproximativ 30 de minute. Puteți sări peste acest pas dacă sunteți presat de timp, dar cartofii dvs. nu se vor dovedi la fel de crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Se amestecă făina, amidonul de porumb, boiaua și pudra de ceapă într-un castron mediu până se combină bine. Pudrați fiecare file de pește cu amestecul de făină pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați 1 1/2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 330 de grade F. căptușiți a 2 rafturi de sârmă cu 2 straturi de prosoape de hârtie fiecare.Prăjiți cartofii în loturi până la o culoare cafenie deschisă și marginile abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați chipsurile prăjite într-un raft pregătit pentru a se scurge.Când cartofii s-au prăjit, adăugați praful de copt în amestecul de făină și amestecați împreună. Apoi adăugați berea rece la amestecul de făină și amestecați ușor împreună. Este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări, asigurați-vă că nu amestecați prea mult aluatul sau va ajunge greu. Înmuiați fileurile în aluat și prăjiți-le în loturi. Întoarceți fileurile cu clești când vedeți că marginile încep să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Transferați în al doilea raft pregătit pe măsură ce termină prăjirea.Când peștele s-a prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți chipsurile a doua oară până când sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Se scurge pe un raft și se presară cu sare. Prăjiți peștele a doua oară la temperatura mai ridicată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
7
Scurgeți pe un raft.
8
Serviți peștele și chipsurile cu pene de lămâie sau oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista