Pește Întreg Prăjit Cu Fenicul Și Măsline
Peștele întreg prăjit cu fenicul și măsline este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție conține 7627 calorii, 1482g de proteine, și 129g de grăsime. Pentru $119.58 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fenicul Prăjit Cu Măsline Și Usturoi, Fenicul prăjit cu roșii, măsline și cartofi, și Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa