Pește Întreg La Grătar

Pește Întreg La Grătar
Peștele întreg la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pește La Grătar, Pește Dijon La Grătar, și Pește și ardei la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit foarte ascuțit, scorați pielea de pe ambele părți ale peștelui pe diagonală la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Așezați într-o mică adâncime dish.In un castron mic, amestecați împreună rozmarinul tocat, cimbru tocat și pasta de usturoi. Frecați pasta de ierburi-usturoi pe tot exteriorul și interiorul peștelui. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Gât De PuiGât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă vermutul și uleiul de măsline peste pește, se întoarce la acoperire și se lasă să stea 30 de minute.Pregătiți un grătar pentru grătar direct la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
VermutVermut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Periați și ungeți grătarul pentru grătar și un coș pentru grătar de pește, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Umpleți cavitățile de pește cu câteva felii de lămâie și crenguțe de rozmarin și cimbru.Aranjați peștele pe grătar sau în Coș direct la foc mediu-mare. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos și gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În ultimele minute de grătar, grătiți feliile de lămâie rămase peste cea mai fierbinte parte a focului, rotind o dată, până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Gât De PuiGât De Pui
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați peștele pe farfurii individuale sau pe un platou de servire, garnisiți cu feliile de lămâie la grătar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma pe grătar, de Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În48 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista