Pește Într-Un Petic De Legume

Pește Într-Un Petic De Legume
Peștele dintr-un petic de legume este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 143 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sare, file de halibut, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola de pește și legume, Supă de pește și legume, și Pachete De Pește Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică de sos, combinați sosul de roșii, țelina, ardeiul verde, ceapa, morcovii, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei GrasArdei Gras
Sos De RoșiiSos De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți amestecul de legume într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați fileuri de pește peste legume și lingurați o parte din sos peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
PeștePește
4
Coaceți, neacoperit, la 400 de grade F (205 grade C) timp de aproximativ 15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se ornează cu răsuciri de lămâie și țelină tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista