Pește în bulion de rozmarin

Pește în bulion de rozmarin
Peștele în bulion de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită sparanghel, fileuri mahi mahi, bulion suplimentar de pui și gnocchi de cartofi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Rețete similare sunt Bulion De Pește, Bulion De Pește Adriatic, și Pește În Bulion De Legume.

Instrucțiuni

1
Presărați pește cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, pește brun în 4-1/2 lingurițe ulei timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Coaceți, neacoperit, la 425 CP timp de 6-8 minute sau până când peștele devine opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o cratiță mare, sotati usturoiul în uleiul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați bulionul, vinul și roșiile; aduceți doar la fierbere. Adăugați cu grijă sparanghelul, fasolea, gnocchi și rozmarinul. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 3-5 minute sau pana cand sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
GnocchiGnocchi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați peștele în patru boluri de servire;lingură amestec de bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista