Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham

Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham
Peștele Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 396 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, sos de pește, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sos de pește vietnamez Dip – nuoc mam cham, Nuoc Cham (Sos De Pește Picant Vietnamez), și Grătar: carne de porc Vietnameză cu tăiței Vermicelli și Nuoc Cham.

Ingrediente

2(iarnă)ulei de mare căldură pentru gătit, cum ar fi canolaulei de mare căldură pentru gătit, cum ar fi canola4smallsardei iute proaspeți (sau mai mult sau mai puțin după gust), tăiați în ineleardei iute proaspeți (sau mai mult sau mai puțin după gust), tăiați în inele1mânăcilantro, tocat aproximativcilantro, tocat aproximativ2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribuchet de mărar, tocat aproximativ, împărțitbuchet de mărar, tocat aproximativ, împărțit454Nuci de orice fel (tocate)fileuri mari somn, tilapia sau pește similar (în prezent sunt lovit de Swai ieftin și delicios), lăsat în fileuri sau tăiat în bucăți de 2fileuri mari somn, tilapia sau pește similar (în prezent sunt lovit de Swai ieftin și delicios), lăsat în fileuri sau tăiat în bucăți de 2", După cum preferați4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc ChamPește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos de peștesos de pește1mânăfrunze de busuioc, tocate aproximativfrunze de busuioc, tocate aproximativ1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocatusturoi, tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsos fierbinte, cum ar fi srirachasos fierbinte, cum ar fi sriracha796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de orezfăină de orez1pacheteuncii vermicelli de orezuncii vermicelli de orez596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarahide prăjitearahide prăjite1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallions buchet, felii subțiriscallions buchet, felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde11 kilogram de dovlecel,turmericturmeric1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăadaptat din mai multe surse, în special mai Pham ' s aromele Asieiadaptat din mai multe surse, în special mai Pham ' s aromele Asiei

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista