Pește-spadă și spaghete cu Pesto de citrice

Peștele-spadă și spaghetele cu Pesto de citrice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1245 calorii, 60g de proteine, și 72g de grăsime per portie. Pentru $ 6.33 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice, Pește-spadă cu Saladă de citrice, și Pește-Spadă De Citrice Cu Unt De Cilantro.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele și rezervați 1/2 cană din lichidul pentru paste.
Amestecați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, zestele, sucurile, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până când amestecul este tocat fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline până când amestecul este neted și cremos.
Se transferă într-un bol și se amestecă parmezanul. Aruncați cu spaghetele calde și apa rezervată pentru paste.
Între timp, așezați o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește-spadă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați peștele-spadă cu 3 până la 4 minute pe parte pentru un file gros de 1 inch.
Transferați pastele într-un platou de servire și acoperiți cu fileurile de pește-spadă la grătar și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.