Pește-spadă prăjit și cartofi cu maioneză Caper

Peștele-spadă prăjit și cartofii cu maioneză Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 971 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cartofi Roșii Prăjiți Cu Sos De Lămâie, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper, și Pește-spadă marocan cu sos de iaurt Caper.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aruncați cartofii cu 1/4 cană de ulei, jumătate de usturoi și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Se dă la cuptor pentru 15 minute; se amestecă o dată.
Între timp, acoperiți peștele-spadă cu restul de 1/4 cană de ulei, usturoi, 1/4 linguriță fiecare sare și piper și rozmarinul.
Puneți peștele pe o foaie de copt și dați-l la cuptor împreună cu cartofii. Gatiti, amestecand cartofii o data, pana cand pestele si cartofii sunt amandoi gata, 10-12 minute pentru fripturi groase de 1 inch.
Într-un castron mic, combinați maioneza cu pătrunjelul, caperele și oțetul.
Serviți peștele-spadă prăjit și cartofii cu maioneza caper.
Variații: încercați fripturi de ton, somon sau cod în loc de pește-spadă. Fileurile vor fi, de asemenea, bune în această rețetă, dar va trebui să reduceți timpul de gătit. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că cartofii încă gătesc timp de douăzeci și cinci de minute. Pune peștele mai târziu.
Recomandare de vin: deși nu este un vin tipic Italian, pinot noir este superb cu pește-spadă. Există câteva Pinot Noirs gustoase din Alto Adige și Friuli, pe care le veți găsi sub numele Italian pinot nero.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.