Peștele-spadă prăjit și cartofii cu maioneză Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 971 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cartofi Roșii Prăjiți Cu Sos De Lămâie, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper, și Pește-spadă marocan cu sos de iaurt Caper.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, aruncați cartofii cu 1/4 cană de ulei, jumătate de usturoi și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Se dă la cuptor pentru 15 minute; se amestecă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, acoperiți peștele-spadă cu restul de 1/4 cană de ulei, usturoi, 1/4 linguriță fiecare sare și piper și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pește-spadă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Puneți peștele pe o foaie de copt și dați-l la cuptor împreună cu cartofii. Gatiti, amestecand cartofii o data, pana cand pestele si cartofii sunt amandoi gata, 10-12 minute pentru fripturi groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mic, combinați maioneza cu pătrunjelul, caperele și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți peștele-spadă prăjit și cartofii cu maioneza caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pește-spadă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Variații: încercați fripturi de ton, somon sau cod în loc de pește-spadă. Fileurile vor fi, de asemenea, bune în această rețetă, dar va trebui să reduceți timpul de gătit. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că cartofii încă gătesc timp de douăzeci și cinci de minute. Pune peștele mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, Fiecare
8
Recomandare de vin: deși nu este un vin tipic Italian, pinot noir este superb cu pește-spadă. Există câteva Pinot Noirs gustoase din Alto Adige și Friuli, pe care le veți găsi sub numele Italian pinot nero.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.