Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă marinat Italian la grătar. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pește-Spadă La Grătar Marinat Cu Soia-Ghimbir, Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei, și Friptură Marinată Italiană Cu Ratatouille La Grătar pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.