Pește-spadă la grătar în stil Cajun

Pește-spadă la grătar în stil Cajun
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele-spadă la grătar în stil Cajun ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 1917 calorii, 224g de proteine, și 104G de grăsime fiecare. Pentru $26.45 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de piper cayenne, pudră de ceapă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Pește-Spadă La Grătar În Stil Sicilian, Pește-Spadă Cajun Cu Sos De Remouladă Rapid Și Cremos, și Pește-Spadă, Stil Sicilian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar mediu-fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți fripturile cu oil.In un castron mic, combinați ingredientele rămase și amestecați bine.Înveliți fripturile uniform pe toate părțile cu amestecul de condimente.Grătiți fiecare friptură timp de 5 minute pe o parte, apoi întoarceți cu grijă și grătiți încă 5 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista