Pește-Spadă La Grătar Indonezian

Pește-Spadă La Grătar Indonezian
Peștele-spadă la grătar indonezian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de arahide, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza rădăcina de ghimbir, puteți urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Vinete la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide, Fasole verde indoneziană la grătar cu sos de lămâie aioli, și Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați sosul de soia, uleiul de canola, coaja de lămâie, sucul de lămâie, rădăcina de ghimbir, usturoiul și muștarul într-un bol.
3
Turnați jumătate din sos într-un vas plat scăzut, suficient de mare pentru a ține peștele-spadă într-un singur strat.
4
Așezați peștele-spadă deasupra sosului și întindeți sosul rămas deasupra. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau de preferință peste noapte.
5
Treizeci de minute înainte de a fi gata să serviți, construiți un foc de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz.
6
Când cărbunii sunt la cald mediu, periați grătarul de gătit cu ulei pentru a preveni lipirea peștilor.
7
Scoateți peștele din marinată, permițând o parte din ghimbir să se agațe de pește și aruncați marinada.
8
Presărați peștele generos pe ambele părți cu sare și așezați-l peste cărbuni. Gatiti 5 minute pe fiecare parte, doar pana cand nu mai este roz in mijloc.
9
Așezați pe un platou, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
10
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista