Pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii și castraveți

Pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii și castraveți ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 311 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 4.52 pe portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de gătit, roșii de prune, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar cu salsa de Lime de castraveți, Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, și Pește-spadă la grătar Mesquite cu Salsa de roșii carbonizate.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți jumătățile de roșii cu 1 linguriță de ulei. Grătați roșiile tăiate cu fața în sus (sau fierbeți-le tăiate cu fața în jos), până când pielea începe să se înnegrească, aproximativ 10 minute. Alunecați pielea și puneți roșiile într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil.
Adăugați castravetele, sucul de lămâie, mărarul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se amestecă pentru a rupe roșiile și pentru a combina ingredientele.
Înveliți peștele-spadă cu restul de 2 lingurițe de ulei și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătați sau prăjiți peștele timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Alternative de pește: halibut, Marlin și fripturi de somon sunt, de asemenea, delicioase la grătar, iar oricare dintre acestea ar merge bine cu salsa.
Variante: folosiți 1 lingură de busuioc proaspăt tocat în locul mărarului. O lingură de mentă proaspătă este o altă alternativă gustoasă.
Recomandarea vinului: un vin alb ușor, cu o aciditate răcoritoare, este perfect atât cu peștele, cât și cu legumele proaspete. Încercați un Muscadet de Svre-et-Maine din Valea Loarei din Franța.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.