Pește-spadă fript la Ni

Pește-spadă fript la Ni
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Fript pește-spadă, la Ni, ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 503 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ceapă, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Pește-spadă fript cu sos de ardei roșu cu unt rumenit, Toasturi Ni Cu Zgomot, și Salată Nicoise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați orz. Acoperiți oala; reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați haricots verts; se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
4
Scurgere.
5
Puneți amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă roșiile, măslinele, ceapa, 1/3 cană de ulei, sucul de lămâie, cimbru și coaja de lămâie. (Orzul poate fi făcut cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
TomateTomate
OrzOrz
MăslineMăsline
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Bateți 1/2 cană de ulei și usturoi în castron. Întoarceți peștele în amestec de ulei; împărțiți peștele între 2 foi de copt cu margini. Aruncați ardeii în amestec de ulei; împărțiți între foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
9
Stropiți uleiul rămas din castron peste pește și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Puneți 1 tigaie în broiler 3 minute. Întoarceți peștele; se fierbe până când peștele este opac în centru și ardeii încep să se înnegrească, cu aproximativ 2 minute mai mult. Repetați cu peștele și ardeii rămași. Împărțiți salata de orz între farfurii. Se acoperă cu pește și ardei și se stropesc cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
OrzOrz
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
12
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista