Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Fript pește-spadă, la Ni, ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 503 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ceapă, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Pește-spadă fript cu sos de ardei roșu cu unt rumenit, Toasturi Ni Cu Zgomot, și Salată Nicoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați orz. Acoperiți oala; reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați haricots verts; se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
4
Scurgere.
5
Puneți amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă roșiile, măslinele, ceapa, 1/3 cană de ulei, sucul de lămâie, cimbru și coaja de lămâie. (Orzul poate fi făcut cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Tomate
Orz
Măsline
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Bateți 1/2 cană de ulei și usturoi în castron. Întoarceți peștele în amestec de ulei; împărțiți peștele între 2 foi de copt cu margini. Aruncați ardeii în amestec de ulei; împărțiți între foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Usturoi
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bateti
Bol
9
Stropiți uleiul rămas din castron peste pește și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
11
Puneți 1 tigaie în broiler 3 minute. Întoarceți peștele; se fierbe până când peștele este opac în centru și ardeii încep să se înnegrească, cu aproximativ 2 minute mai mult. Repetați cu peștele și ardeii rămași. Împărțiți salata de orz între farfurii. Se acoperă cu pește și ardei și se stropesc cu sucuri de tigaie.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.