Pește-spadă cu cremă de Cilantro-Lime
Peștele-spadă cu cremă de Cilantro-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 369 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fripturi de pește-spadă, unt, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Cilantro-Lime Cream Slaw, și Sos De Cremă De Lămâie Cilantro.
Instrucțiuni
Clătiți fripturile de pește-spadă și uscați-le. Praf cu pesmet.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; adăugați pește-spadă și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte și opac, dar încă umed în centru (tăiat pentru a testa), încă 4 până la 5 minute.
Transferați peștele într-un platou cald; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați doar pentru a se ofili, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați coriandru, suc de lămâie și smântână, amestecând până fierbe puternic, 1 până la 2 minute. Împărțiți peștele între 3 farfurii.
Se toarnă sosul în mod egal peste pește.
Încingeți fiecare farfurie cu o pană de tei și crenguțe de coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.