Pește Simplu Și Porumb
Pește simplu și porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb Spice, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marinadă simplă și frecați pentru pește, Pudră Simplă De Pește, și Pește Simplu La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Umpleți o tigaie mare (suficient de largă pentru a ține porumbul) cu 1 inch de apă. Aduceți la fierbere.
Așezați sau stivați porumbul în tigaie.
Puneți un capac deasupra și lăsați aburul timp de 3 minute.
Scurgeți și răciți porumbul trecându-l sub apă rece.
Tăiați porumbul din știuleți, răzuind știuleții pentru a extrage cât mai multe sucuri de porumb.
Puneți porumbul răzuit într-o tigaie, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și cayenne. Reîncălziți ușor la foc mediu mic în timp ce gătiți peștele.
Aranjați peștele într-un vas de copt-nu este nevoie de aglomerare!
Stropiți deasupra restul de 3 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și se introduce la cuptor. Prăjiți până când peștele este doar gătit (aproximativ 10 minute pe inch de grosime). Ungeți peștele cam la jumătatea drumului cu uleiul de măsline care se adună în vasul de copt.
Scoateți din cuptor și strecurați lămâia peste tot peștele.
Puneți niște porumb pe fiecare farfurie și acoperiți cu o bucată de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.