Peștele prăjit în tigaie pe Ragu de ciuperci-praz este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci portabella, țelină, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rago de ciuperci, fasole albă și praz 6t, Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină, și Supă De Praz De Ciuperci De Conopidă Cu Pește De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc și se rumenesc, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați portabellas și amestecați des până se rumenesc, aproximativ 5 minute; se toarnă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Portobello
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați praz, morcov și țelină în tigaie; reduceți focul la mediu și amestecați des până când legumele sunt moi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Întoarceți portabelele în tigaie și adăugați bulion de pui, vin și cimbru; fierbeți, amestecând des, până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă De Pui
Ciuperci Portobello
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-o râșniță de condimente sau cafea, măcinați ciupercile uscate într-o pulbere fină; se toarnă într-un castron larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Presărați ambele părți de pește cu sare și piper, apoi acoperiți cu ciupercile măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Pește
8
Se toarnă ulei de măsline într-o altă tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați pește și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute. Întoarceți bucățile și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Coaceți doar până când peștele este opac în centrul celei mai groase părți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Împărțiți ragutul de ciuperci-praz între patru farfurii. Sus cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pește
Praz
12
Asocierea vinului: Pinot Noir pământesc, afumat, cu note de ciuperci sub arome de fructe de pădure întunecate. Cel mai bun în împerecherea noastră: Tandem Sangiacomo Vineyard 2002 (Coasta Sonoma; 38 USD), Foxen 2004( Valea Santa Maria, CA; 28 USD), Willa
Poduri aromate: Pinot Noir poate fi cărnos fără a fi greu și tanic; peștele fraged, cu carne albă, precum sturionul, este, de asemenea, cărnos, dar slab (la fel ca ciupercile portabella). Fumatul în vin joacă pe slănină în ragout, și arome de ciuperci-Ei bine, Pinot este despre singurul vin care le oferă plat afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Portobello
Vin
Ciuperci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită