Pește Prăjit Cu Muștar

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Peștele prăjit cu muștar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 524 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, cum ar fi snapper, creme fraiche, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pește Prăjit Cu Muștar, Pește Prăjit Cu Muștar, și Pește la cuptor în maioneză și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Tapetați o foaie cu hârtie pergament. (Puteți folosi și un vas de copt rezistent la cuptor.)
Așezați fileurile de pește cu pielea în jos pe tava.
Se presară generos cu sare și piper.
Combinați creme fraiche, 2 muștar, șalotă, capere, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic. Puneți sosul uniform peste fileurile de pește, asigurându-vă că peștele este complet acoperit.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute, în funcție de grosimea peștelui, până când abia se face. (Peștele se va descuama ușor în partea cea mai groasă când este gata.) Asigurați-vă că nu îl gătiți prea mult!
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu sosul din tigaie lingură deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.