Pește prăjit cu Kabocha Coulis
Peștele prăjit cu Kabocha Coulis este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ciuperci portabella, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pește Cu Dovlecei Kabocha, Albastru cip de porumb Crusted pește bastoane cu ardei rosu Coulis, și Supă De Kabocha Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l; acoperiți bucățile cu aproximativ 2 lingurițe de ulei de măsline.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare; când este fierbinte, puneți peștele în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor pe fund, 2 până la 3 minute.
Transferați tigaia cu pește într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 și coaceți până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 7 până la 9 minute.
Între timp, clătiți și scurgeți ciupercile; tăiați și aruncați tulpinile pentru shiitakes (tulpina dură se termină numai pentru portabellas).
Tăiați ciupercile în bucăți de 1/2 inch.
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați ciupercile și usturoiul în 1 linguriță de ulei până când ciupercile sunt moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, sos de roșii și soia; fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când boabele de soia sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de arpagic.
Se adaugă sare și piper după gust.
Movilă o pătrime din amestecul de soia în centrul fiecăreia dintre cele patru farfurii. Acoperiți fiecare movilă cu o bucată de pește, cu partea rumenită în tigaie în sus și lingurați Kabocha coulis în mod egal în jurul amestecului de soia. Agitați ușor fiecare farfurie pentru a nivela coulis.
Garnisiți peștele cu arpagicul de lingură rămas și împrăștiați busuiocul tocat peste coulis, dacă doriți.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.