Pește prăjit cu Kabocha Coulis

Pește prăjit cu Kabocha Coulis
Peștele prăjit cu Kabocha Coulis este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ciuperci portabella, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pește Cu Dovlecei Kabocha, Albastru cip de porumb Crusted pește bastoane cu ardei rosu Coulis, și Supă De Kabocha Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele și uscați-l; acoperiți bucățile cu aproximativ 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Se presară ușor peste tot cu sare și piper. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare; când este fierbinte, puneți peștele în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor pe fund, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Transferați tigaia cu pește într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 și coaceți până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Între timp, clătiți și scurgeți ciupercile; tăiați și aruncați tulpinile pentru shiitakes (tulpina dură se termină numai pentru portabellas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
5
Tăiați ciupercile în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați ciupercile și usturoiul în 1 linguriță de ulei până când ciupercile sunt moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați bulion, sos de roșii și soia; fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când boabele de soia sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
SoiaSoia
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Movilă o pătrime din amestecul de soia în centrul fiecăreia dintre cele patru farfurii. Acoperiți fiecare movilă cu o bucată de pește, cu partea rumenită în tigaie în sus și lingurați Kabocha coulis în mod egal în jurul amestecului de soia. Agitați ușor fiecare farfurie pentru a nivela coulis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
10
Garnisiți peștele cu arpagicul de lingură rămas și împrăștiați busuiocul tocat peste coulis, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista