Pește Prăjit Cu Conopidă, Măsline Și Ardei Piquillo
Peștele prăjit cu conopidă, măsline și ardei Piquillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1236 calorii, 137g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $19.36 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână măsline, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pește alb copt cu ceapă, ardei, măsline și Feta, Măsline verzi umplute cu piper Piquillo și hamsie, și Ardei Piquillo Umpluți Cu Crab pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.