Pește Prăjit
Peștele de pește este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați New England Fish Fry, Pui și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Whitebait: spălați cu grijă whitebait în 2 până la 3 schimbări de apă rece.
Într-o oală sau tigaie adâncă, încălziți 3 căni de ulei vegetal până când este fierbinte. Lucrând în loturi de 1 cană, dragați ușor albul în făină și gătiți până când sunt crocante și aurii.
Îndepărtați cu un skimmer plat și scurgeți pe prosoape de hârtie. Sare ușor și servește imediat.
Scurgeți lichiorul de stridii. Aruncați-l sau sve pentru o altă utilizare.
Dragați stridiile ușor cu făină, agitând pentru a îndepărta orice exces. Saut stridiile în unt clarificat până când încep să se rumenească.
Îndepărtați cu o lingură cu fante.
Scurgeți sucul de scoici. Aruncați-l sau rezervați pentru o altă utilizare. Dragați ușor scoicile cu făină de porumb, agitând pentru a îndepărta orice exces. Prăjiți scoicile în 1 inch de ulei vegetal fierbinte până când sunt crocante.
Stridiile și scoicile pot fi, de asemenea, scufundate în ou bătut și apoi făină sau pesmet. Acestea pot fi sotate în unt clarificat sau ulei vegetal.
Se servește cu Remoulade sau sos Tartar.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.