Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele murat. O porție conține 220 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oregano, Ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Escabeche De Pescado(pește marinat sau pește murat), Pește Murat, și Escabeche (pește cu legume murate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pește-spadă; reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă amestecul într-un vas superficial și se răcește. Se amestecă uleiul de măsline; acoperiți și răciți cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadă
3
Îndepărtați peștele-spadă din marinată cu o lingură pliată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Aranjați felii de portocale și lămâie pe un platou căptușit cu salată. Se acoperă cu pește-spadă și se ornează cu frunze de fenicul, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.