Pește Mediteranean
Peștele mediteranean este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, parmezan, pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Pește Mediteranean, File De Pește Mediteranean, și Supă De Pește Mediteraneană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Soteți dovleceii și usturoiul într-o tigaie care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Se sotează până când dovlecelul este crisp-tender.In un vas de copt de 9x13 așezați dovleceii și usturoiul uniform în fund.
Așezați peștele uniform pe top.In un castron mic se amestecă următoarele cinci ingrediente și se toarnă peste pește, acoperind bine.
Se pune într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade și se coace timp de 30 de minute, sau până când peștele se fulgi ușor.
Presărați brânza peste tot vasul și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.