Pește la cuptor și cartofi prăjiți
Rețeta de pește la cuptor și cartofi prăjiți este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $6.0 pe portie, veți obține o garnitură care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 655 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat cu cereale integrale, file de cod, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor, Cartofi Prăjiți La Cuptor, și Cartofi Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castraveții, roșiile, romaina și dovleceii într-un castron; pus deoparte.
Se încălzește cuptorul la 40
Acoperiți 2 foi mari de copt cu folie și acoperiți ambele cu spray de gătit. Puneți găuri în cartofi dulci cu o furculiță; cuptor cu microunde într-un vas mic pentru microunde până când este parfumat, dar încă ferm, 2 până la 3 minute. Tăiați capetele de 1 cartof și feliați în cartofi prăjiți cu grosimea de 1/4 inch.
Transferați cartofii prăjiți pe 1 foaie de copt; se acoperă cu spray de gătit.
Se presară cu 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță boia de ardei și brânză.
Coaceți până devin aurii și fragede, 30 până la 35 de minute. (Cuptor cu microunde rămas cartof până la foarte moale, 4 până la 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați pentru supa de cartofi dulci de sâmbătă.)
Așezați albușul de ou și pesmetul în 2 boluri separate de mică adâncime.
Presărați peștele cu oțet, rămânând 1/8 linguriță sare și rămânând 1/8 linguriță boia de ardei. Înmuiați peștele în ou, apoi pesmet, pentru a acoperi.
Așezați pe a doua foaie de prăjituri și acoperiți peștele cu spray de gătit.
Coaceți până când pesmetul se rumeneste și fulgii de pește, 12 până la 15 minute. Salata de Top cu sos și se servește cu pește și cartofi prăjiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.