Pește la cuptor în maioneză și muștar

Pește la cuptor în maioneză și muștar
Peștele copt în maioneză și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,79 USD pe porție. O porție conține 327 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, buruieni de mărar, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Maioneză Pește La Cuptor, Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper, și Tarhon și maioneză de muștar.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista