Pește la cuptor cu acoperire cu firimituri de măsline

Pește la cuptor cu acoperire cu firimituri de măsline
Peștele la cuptor cu acoperire cu firimituri de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $3.45 pe portie. O porție conține 277 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de snapper, pesmet, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Crumb de acoperire pentru pește, PEȘTE LA CUPTOR CU TOPPING DE MĂSLINE ȘI FIRIMITURI DE CAPERE, și Pește Copt Cu Miez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; se presară cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați pesmetul și următoarele 6 ingrediente (pesmet prin măsline coapte); se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Măsline CoapteMăsline Coapte
4
Întindeți amestecul de măsline uniform peste fileuri, apăsând ferm pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MăslineMăsline
5
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Revista