Pește Gefilte Autentic De Casă

Pește Gefilte Autentic De Casă
Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Peștele Gefilte autentic de casă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $7.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 283 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Un amestec de apă, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Pește Gefilte prăjit în tigaie de casă pentru un Seder de Paște Haute, Pește Gefilte, și Pește Gefilte La Cuptor pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista