Pește Delicios Gefilte În Stil Vechi
Delicios stil vechi Gefilte pește ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 317 calorii, 52G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați țelină, masă matzo, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pește copt în stil grecesc: proaspăt, simplu și delicios, Pește Gefilte, și Rețetă De Pește Gefilte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea și oasele de pe fripturile de pește și salvați; de asemenea, îndepărtați orice oase mici care ar putea fi încă încorporate în carne (folosiți o pereche mică de clești); pregătiți mai întâi "Prep #1" și apoi urmați instrucțiunile de gătit #10 & #11; După ce stocul de pește fierbe pe aragaz, pregătiți "Prep #2 până la #6", după cum se menționează mai jos.Prep #
Stoc de pește - dacă folosiți morcovi întregi, tăiați 1 morcov în bucăți mici (dacă nu, veți folosi morcovii);
Tăiați 1 din tulpinile de țelină în bucăți mici; folosiți 2 din ceapă și îndepărtați primul strat de piele murdară maro și aruncați;
Tăiați aceste cepe în bucăți mai mici și cu stratul de piele maro (adăugați încă câteva piei maro din alte cepe).Prep #
Se taie toată carnea de pește în bucăți mici și apoi se toacă mărunt sau se macină grosier într-un robot de bucătărie. Grad grosolan; 5 oz morcovi (sau 1 morcov întreg), 1 ceapă (cu pielea îndepărtată) și 1 tulpină de țelină.Prep #
Adăugați într-un castron foarte mare peștele măcinat grosier
Amestec (carne și legume);
Adăugați 2 lingurițe de sare, 2 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de piper; faceți o fântână în centru și adăugați ouăle și masa matzo; apoi amestecați bine toate ingredientele și, în același timp, încercați să păstrați o parte din grosimea peștelui, nu-l amestecați prea mult(bucăți mici de pește sunt în regulă în chiftele de pește finite).Prep #
Feliați longitudinal în jumătate de 5 oz de morcovi și lăsați-i deoparte, care vor fi adăugați în ultima jumătate de oră de gătit (sau tăiați în runde subțiri al treilea morcov).Prep #
Formarea peștelui (pregătiți-vă după ce stocul este filtrat printr-o sită și fierbe pe aragaz) - umeziți-vă mâinile în puțină apă rece și formați prăjiturile de pește în forme ovale de aproximativ 3 inci lungime;
Așezați tortele pe una sau două farfurii mari; ar trebui să puteți face aproximativ 20-22 de torturi (care vor fi plasate în stocul de pește care fierbe).Prep #
Se spală pătrunjelul și se lasă deoparte.INSTRUCȚIUNI DE GĂTIT:.STOC DE PEȘTE -
Adăugați 2 litri de apă într-o oală foarte mare;
Adăugați capul de pește rezervat/salvat, oasele și pielea;
Adăugați 5 oz de morcovi (sau 1 morcov tăiat), 1 tăiați tulpina de țelină și 2 Tăiați ceapa și pielea;
Adăugați 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de zahăr și 1 linguriță de piper.Aduceți stocul la fierbere și apoi coborâți focul la foc mic.
Îndepărtați toate gunoaiele care se ridică în vârf și aruncați-le;
Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 45 până la 60 de minute, neacoperit.Apoi turnați / filtrați stocul de pește printr-o sită și păstrați stocul. Aruncați oasele, pielea și legumele. Apoi puneți stocul reținut înapoi în oală și aduceți din nou la foc mic.
Așezați fiecare tort de pește unul câte unul în oală, asigurându-vă că prăjiturile nu se despart. Păstrați un foc mic și agitați oala pentru a preveni lipirea tortelor una de cealaltă (folosiți o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc după cum este necesar); acoperiți și gătiți timp de 1 oră la foc mic; verificați ocazional pentru a îndepărta spuma și întoarceți unele dintre tortele superioare, după cum este necesar.Apoi scoateți capacul, adăugați 5 oz de morcovi (sau 1 morcov tăiat în rondele subțiri); întoarceți câteva torturi deasupra pentru a le menține umede și sub lichid, îndepărtați spuma și lingurați puțin lichid peste torturi, după cum este necesar; gătiți încă 1/2 ore.Din nou, asigurându-vă că nu rupeți patties.
Îndepărtați prăjiturile și morcovii cu o lingură cu fante și așezați-le pe o farfurie de servire sau într-o tigaie din folie de aluminiu;
Așezați un morcov deasupra fiecărui tort de pește.Apoi turnați / filtrați stocul de pește printr-o sită și păstrați stocul. Aruncați orice subproduse. Întoarceți stocul pe blatul aragazului și la foc mediu reduceți la aproximativ 2 căni de stoc.
Se toarnă o parte din stoc peste peștele din farfurie sau tigaie și se acoperă cu folie de plastic.
Se toarnă niște stoc suplimentar într-un recipient de plastic și cu un capac.
Puneți peștele Gefilte și stocul suplimentar la frigider pentru a se răci câteva ore sau mai mult.
Serviți peștele Gefilte la temperatura camerei pe farfurii individuale;
Încingeți fiecare farfurie cu puțin pătrunjel și o parte din stocul de pește jelit pe partea laterală a tortului.
Se servește cu hrean roșu și alb, se bucură -..Note:.A) Verificați peștele Gefilte al mătușii mele Zelma, care folosește somon și are un gust dulce, accesând următoarea adresă url;.Pește Gefilte de Eileen Mintz, at. http: / / allrecipes.com/rețetă/Gefilte-pește/detaliu .aspx.B)iată câteva fotografii care arată pas cu pas cum se face peștele Gefilte --. http://www.zenreich.com/ZenWeb/gefilte.htm .Mai 2010; am făcut o variantă a acestei rețete, somon-pește Tilapia Gefilte (Vezi fotografiile) - puteți modifica cu ușurință această rețetă în consecință folosind somon și pește Tilapia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.