Pește de stâncă cu lămâie Beurre Blanc

Pește de stâncă cu lămâie Beurre Blanc
Pan-ars Rockfish cu lamaie Beurre Blanc ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 858 calorii, 45g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,67 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian și דל פחמימות, dieta. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, făină condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Scoici arse cu roșii Beurre Blanc, Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul de lămâie beurre blanc combinând sucul de lămâie, vinul și smântâna într-o cratiță de 1 litru și fierbând la foc mediu până când se reduce la jumătate din volum. Între timp, încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Dragați fileurile de pește în făină și sotati-le în tigaia fierbinte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
File De PeșteFile De Pește
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți peștele de pe foc și lăsați să se odihnească. Când sosul s-a îngroșat, bateți încet untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați peștele pe platou și stropiți sosul în jurul și peste pește pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista