Pește De Mărar Cu Piper De Lămâie
Peștele de mărar cu piper de lămâie necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 582 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. Un amestec de unt, piper de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pește De Lămâie La Grătar, Pește crocant cu sos de mărar de lămâie, și Pește crocant cu sos de lămâie-mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de pește într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Tăiați untul în bucăți și așezați peste tot peștele.
Se presară cu buruieni de mărar și piper de lămâie.
Stropiți suc proaspăt de lămâie peste tot peștele.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 până la 5 minute sau până când peștele devine alb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.