Pește Curry De Nucă De Cocos

Peștele Curry de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 421 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Curry De Nucă De Cocos, Colete de pește Curry cu nucă de cocos, și Curry de pește de nucă de cocos pentru o # CrazyIngredientChallenge.
Instrucțiuni
Aduceți apa și orezul la fiert într-o oală. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierbe 1 minut.
Se amestecă codul și se condimentează cu pudră de curry, pudră de chili, turmeric, chimen, sare și piper.
Se toarnă laptele de cocos și se amestecă în legume congelate. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede și Codul se înmoaie ușor cu o furculiță.
Scurgeți 1/2 cană de lichid din tigaie într-un castron și amestecați cu amidon de porumb. Se amestecă înapoi în tigaie pentru a îngroșa sosul.
Se servește peste orezul fiert.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.