Pește cu praz cremos
Peștele cu praz cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați prazul, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește Copt Cu Praz, Bucătăria De Desene Animate: Pește, Praz Și Ciuperci, și Pește în colete de hârtie cu praz, fenicul, arpagic și vanilie.
Instrucțiuni
Bateți împreună smântână și făină.
Spălați prazul, apoi puneți într-o tigaie mare și grea cu unt, 1/3 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se acoperă cu pergament, apoi cu un capac și se fierbe la foc mediu, amestecând o dată sau de două ori, până când prazul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se amestecă amestecul de smântână și restul de 1/3 cană de apă.
Condimentează peștele cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, apoi adaugă la Praz și gătește, acoperit cu pergament și capac, până când este gătit, 8 până la 10 minute.
Se servește presărat cu mărar.
Consultați analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa