Pește crocant crocant și chipsuri

Pește crocant crocant și chipsuri
Rețeta de pește crocant crocant și chipsuri este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $ 4.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1101 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Un amestec de maioneză, tilapia, apă seltzer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Goujons de pește crocant cu chipsuri slabe, Pește și chipsuri crocante, și Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Folosind atașamentul de feliere pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Puneți 1/3 din cartofii feliați într-un recipient cu apă rece și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Așezați restul de 2/3 din cartofi într-un castron mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Scoateți foaia de copt din cuptor și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Transferați cartofii pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute, răsturnați fiecare cip și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Într-un vas mediu se încălzește 3 căni de ulei de canola la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Într-un castron mare combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția a 1/2 cană de făină și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Bateți în apa seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Așezați restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați tilapia în făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat. Puneți cu grijă peștele bătut în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera oala, prăjiți 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
TilapiaTilapia
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Scoateți pe o placă rezistentă la cuptor căptușită cu prosoape de hârtie sau o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte calde într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Serviți imediat cu chipsuri și sos Tartar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
14
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista