Pește Crocant
Peștele crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 464 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper măcinat, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma scurtarea aromei de unt, puteți urma acest fel principal cu Cinci Fursecuri Cu Zahăr Aromat ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Pește și chipsuri crocante, Pește Crocant La Cuptor, și Pește Copt Crocant.
Instrucțiuni
În castron mediu, combinați fulgii de cartofi, făina, praful de usturoi, sarea de condimente, piperul negru și piperul cayenne.
Înmuiați filetele de pește într-un castron cu apă rece.
Într-o tigaie adâncă sau friteuză, topiți și încălziți scurtarea la 350 grade F (175 grade C).
Dragați filetele de pește în amestec uscat și prăjiți-le în uleiul fierbinte timp de 5 minute sau până când peștele se desprinde ușor.
Scoateți din ulei și puneți-l pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.