Pește Copt Mediteranean
Această rețetă servește 37. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 23 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sos de vinaigretă cu roșii solare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește Copt Mediteranean, Pește mediteranean la cuptor cu măsline și anghinare, și Pește Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Tăiați pachetul deschis de pește în 4 bucăți egale.
Se amestecă dovleceii și roșiile într-un vas de copt pătrat de 9 inci; se acoperă cu pește. Lingura 1 Lingura. de pansament peste fiecare bucată de pește.
Coaceți 15 minute; se presara cu branza.
Coaceți încă 8 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.