Pește Alb De Lămâie-Usturoi

Pește Alb De Lămâie-Usturoi
Peștele alb de lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, suc de lămâie, pește alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pește alb simplu cu lămâie și ierburi, Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, și Cochilii Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați peștele alb cu praf de usturoi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pește AlbPește Alb
3
Puneți peștele în tigaie fierbinte, lucrând în loturi, dacă este necesar, și gătiți până când peștele este opac, aproximativ 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Stropiți cu suc proaspăt de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista