Pește Alb Cu Umplutură De Orez Portocaliu
Peștele alb cu umplutură de orez portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 70g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină și frunze, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pește alb la grătar cu umplutură, Găină Cornish cu umplutură portocalie, și Pui Cu Umplutură De Portocale-Caise.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio