Petit Fours necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 108. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca desert. Un amestec de extract de migdale, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Petit Fours, Petit Fours, și Easy Petit Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Ungeți 3 (12 1/2 pe 9 inci) foi de copt cu margini (altfel cunoscute sub numele de tigăi cu foi de sfert) cu unt topit. Aliniați tigăile cu hârtie pergament, lăsând câțiva centimetri de consolă pe laturile opuse. Ungeți și partea superioară a hârtiei pergament, apoi lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
În vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți pasta de migdale și zahărul la viteză medie până când sunt bine combinate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați extractul de migdale. Tăiați aproximativ untul la temperatura camerei în pats și adăugați treptat la amestecul de pastă de migdale-zahăr. Bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De Migdale
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând pentru a combina după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați făina și sarea și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Împărțiți aluatul uniform între foile de copt pregătite, aproximativ 2 1/4 căni fiecare foaie, netezind aluatul cu o spatulă offset. Atingeți ușor foaia de copt de pe masă pentru a îndepărta orice buzunare de aer din aluat. Buzunarele de aer vor cauza găuri în tortul copt și vor da un aspect zdrențuit produsului finit.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați
9
Coaceți până se fixează, dar nu se rumenesc, 15 până la 20 de minute. Dați foilor de copt o întoarcere la jumătatea coacerii, după aproximativ 8 minute, pentru o coacere uniformă, dacă este necesar, dar nu vă faceți griji prea mult pentru că acoperim prăjiturile. Testați cu o scobitoare sau o frigăruie și, dacă este curată, scoateți-o din cuptor și transferați-o pe rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Pentru a ușura răspândirea gemului și pentru a preveni ruperea tortului, curățați gemul de zmeură într-un robot de bucătărie. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Întoarceți 1 strat de tort pe foaia de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
11
Întindeți jumătate din gemul de zmeură într-un strat uniform peste tort. Întoarceți cu grijă tortul din foaia de copt și deasupra cu un al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Răspândiți cu gemul rămas. Întoarceți cu grijă stratul final din foaia de copt și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Așezați o bucată de hârtie pergament peste stratul final și deasupra cu o a doua foaie de copt. Se cântărește cu 2 cutii mari (28 uncii). Se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
14
Scoateți tortul din frigider și tăiați-l în pătrate de 1 inch.
15
Așezați pe un suport de sârmă peste cel puțin 2 foi de copt, lăsând cel puțin 1 inch între fiecare bucată de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Așezați fiecare dintre glazurile Royals colorate într-un castron rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă fierbinte, cu fundul vasului fără a atinge apa, până când se toarnă. Ar trebui să aveți aproximativ 8 cupe în total. Veți folosi aproximativ 1 lingură de lingură pe fiecare. Așezați cu grijă o prăjitură tăiată pe o furculiță/dipper de ciocolată (sau o furculiță mică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
17
Așezați tortul peste glazură și lingurați glazura pe tort. Dacă tortul cade în glazură, ridicați-l cu grijă cu lingura și așezați-l înapoi pe furculiță/dipper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
18
Așezați-vă înapoi pe suportul de sârmă folosind un alt dipper sau furculiță pentru a aluneca pe suportul de sârmă. Sus cu drajeuri decorative, după dorință. Repetați cu glazura și prăjiturile rămase. Alternativ, pentru fiecare glazură colorată, setați 3 rafturi de răcire peste foile de copt și împărțiți bucățile de tort tăiate uniform între rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
19
Turnați glazura colorată încet peste bucățile de tort. Dacă aveți nevoie de glazură suplimentară, scoateți suportul de răcire, răzuiți excesul de glazură de pe foaia de copt, topiți sau cuptorul cu microunde până când se toarnă și atingeți orice zonă pe care glazura nu a acoperit-o prima dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20
Se lasă să stea până se fixează, aproximativ 30 de minute la temperatura camerei sau se acoperă și se pune la frigider până la 1 săptămână până este gata de servit.
21
Puneți zmeura și 1/4 cană de apă într-o cratiță la foc mediu. Odată ce este la foc mic, acoperiți parțial și gătiți 8 până la 10 minute. Treceți amestecul de fructe de pădure printr-o moară de alimente și măsurați lichidul care rămâne. Ai nevoie de 3 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
22
Adăugați mai multă apă dacă nu este suficient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
23
Puneți lichidul de fructe de pădure într-o cratiță nouă la foc mediu și aduceți din nou la foc mic. Odată ce se fierbe, începeți să adăugați zahărul în trepte de 1/2 cană. Dați-i o agitație pentru a încorpora și aduceți-o înapoi la foc mic înainte de a adăuga următorul 1/2 cană de zahăr. Odată ce se adaugă ultima 1/2 cană, aduceți lichidul la 216 până la 218 grade F pe un termometru cu bomboane. Se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
24
Lăsați acest lucru să se răcească la temperatura camerei înainte de utilizare. Dacă nu utilizați imediat, refrigerați până la 1 săptămână.