Pesto Trapanese cu Fettucine

Pesto Trapanese cu Fettucine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto Trapanese cu Fettucine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 786 calorii, 20g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, spaghete, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pesto Trapanese, și Spaghete cu Pesto Trapanese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați 2 linguri de ulei de măsline, roșii, usturoi, busuioc, migdale și fulgi de ardei roșu. Pulsați mașina de 10 sau 12 ori. Pesto-ul rezultat ar trebui să fie o textură consistentă, destul de granulată, dar nu prea groasă și nici prea umedă.Răzuiește pesto-ul într-un bol de servire și amestecă, adăugând puțin uleiul de măsline rămas. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul de măsline, în funcție de roșiile dvs. Odată ce consistența dorită este atinsă, adăugați brânza rasă. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți sosul deoparte, astfel încât aromele să aibă șansa de a se contopi. Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri suplimentare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pastele și gătiți conform direcției pachetului, până sunt fierte, dar totuși al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge bine.
4
Adăugați pastele în vasul de servire umplut cu pesto și aruncați pentru a combina. Puteți garnisi cu brânză suplimentară și ulei de măsline după ce pastele au fost placate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista