Pesto simplu cu usturoi și busuioc

Pesto simplu cu usturoi și busuioc
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încearcă pesto simplu cu usturoi și busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 107 calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți per porție. 222 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci braziliene, usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pesto simplu cu busuioc , Cum să actualizați un BLT simplu la prânzul de vară preferat cu aceste 2 trucuri simple și Pesto simplu cu salvie .

Instrucțiuni

1
Pune busuiocul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați aproximativ 1 lingură de ulei și amestecați busuiocul într-o pastă. Adăugați treptat nucile de pin, nucile braziliene, parmezanul, usturoiul, pudra de chili și uleiul rămas. Continuați să amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Nuci De BraziliaNuci De Brazilia
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista