Pesto, pui și supă de fasole albă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, ulei de măsline, fasole cannellini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Albă-Pesto, Supă de fasole albă de roșii cu Pesto, și Supă De Fasole Albă, Spanac Și Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l în bucăți mici cu o lingură de lemn, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați puiul și 1/2 linguriță de sare și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand puiul se rumeneste si se fierbe, inca 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți cârnații și puiul într-un castron mediu și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați dovlecelul, ceapa, lingurița rămasă de sare, fulgii de ardei roșu și piperul măsurat în oală și amestecați pentru a combina. Reduceți focul la mediu și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul oalei, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 7 minute.Întoarceți cârnații, puiul și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați bulionul și apa, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și amestecați fasolea și pesto-ul măsurat. Gatiti pana cand fasolea este doar incalzita, aproximativ 1 minut. Opriți focul și amestecați sucul de lămâie. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Serviți imediat, cu pesto suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată