Pesto Piure De Cartofi
Nevoie de un garnitură fără gluten? Pesto piure de cartofi ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. O porție conține 189 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, lapte, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Piure De Cartofi, Pesto Nuc Piure De Cartofi, și Asiago-Pesto Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până când părțile netede, răzuite.
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și întoarceți cartoful în tigaie.
Adăugați brânză și ingredientele rămase; mash la consistența dorită. Gatiti amestecul de cartofi 2 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură pesto.