Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci

Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ciuperci cremini, brânză ricotta din carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci, Turcia Lasagna cu spanac și ciuperci – 6 puncte, și Lasagna de spanac cu Pesto de nuc.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul într-un abur de legume; abur, acoperit, 3 minute sau până când spanacul se ofilește.
Se scurge, se strecoară uscat și se toacă grosier.
Combinați spanacul, ciupercile și pesto-ul într-un bol mediu, amestecând pentru a combina; deoparte.
Combinați mozzarella, provolona, ricotta și oul bătut într-un bol mediu, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă 1/4 cană parmezan și se lasă deoparte.
Combinați sosul de paste și sosul de roșii într-un bol mediu.
Întindeți 1 cană amestec de sos de paste în fundul unui aragaz lent electric oval de 6 litri acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de sos de paste; top cu 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de spanac. Repetați straturile, terminând cu amestecul de spanac. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de spanac; top cu restul de 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de sos de paste.
Așezați restul de 3 tăiței peste amestecul de sos; întindeți amestecul de sos rămas peste tăiței.
Se presară cu restul de 1/2 cană parmezan. Acoperiți cu capac; gatiti la 5 ore sau pana cand se face.