Pesto Lasagna
Pesto Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 656 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,36 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, brânză mozzarella, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pesto Lasagna, Pesto și lasagna de mazăre, și Veggie Pesto Lasagna.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați lasagna și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-o tigaie mare la foc mediu, se sotează ceapa în uleiul de măsline până se înmoaie.
Adăugați spanacul și amestecați.
Se ia de pe foc și se amestecă pesto-ul. Într-un castron mare amestecați brânza ricotta, oul, sarea, piperul și nucșoara.
Într-un vas de copt unsă cu 3 litri, stratificați tăiței apoi amestecul de spanac, urmat de amestecul de ricotta.
Se presară cu mozzarella. Repetați straturile care se termină cu tăiței deasupra.
Întindeți sosul Alfredo deasupra și presărați parmezan.
Acoperiți cu folie și coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 45 până la 55 de minute.