Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare

Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pesto La Cuptor Și Aperitiv De Roșii Uscate La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul semilună; separați în patru dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați două dintre dreptunghiuri, unul lângă altul, pe foaia de copt antiaderentă. Apăsați ferm cusăturile și perforațiile împreună pentru a sigila. Rezervați aluatul rămas pentru garnitura decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Tăiați blocul de cremă de brânză orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4
Întindeți pesto pe jumătatea inferioară a cremei de brânză; acoperiți cu roșii. Se acoperă cu crema de brânză rămasă pentru a forma sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Așezați în centrul aluatului. Aduceți capetele aluatului în jurul tuturor părților cremei de brânză pentru a închide complet; ciupiți capetele aluatului împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Tăiați aluatul semilună rămas în forme mici distractive, cum ar fi frunze sau fructe. Aranjați deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Coaceți 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți cald cu biscuiți asortați și legume proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista