Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, brânză cremă philadelphia, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pesto La Cuptor Și Aperitiv De Roșii Uscate La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul semilună; separați în patru dreptunghiuri.
Așezați două dintre dreptunghiuri, unul lângă altul, pe foaia de copt antiaderentă. Apăsați ferm cusăturile și perforațiile împreună pentru a sigila. Rezervați aluatul rămas pentru garnitura decorativă.
Tăiați blocul de cremă de brânză orizontal în jumătate.
Întindeți pesto pe jumătatea inferioară a cremei de brânză; acoperiți cu roșii. Se acoperă cu crema de brânză rămasă pentru a forma sandviș.
Așezați în centrul aluatului. Aduceți capetele aluatului în jurul tuturor părților cremei de brânză pentru a închide complet; ciupiți capetele aluatului împreună pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt.
Tăiați aluatul semilună rămas în forme mici distractive, cum ar fi frunze sau fructe. Aranjați deasupra aluatului.
Serviți cald cu biscuiți asortați și legume proaspete.