Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola
Rucola Pesto: Pesto Di Rucola ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, piper, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola (Insalata di Rucola), Arugula Pesto, și Arugula Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, hamsiile și caperele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Adăugați rucola, brânza, sucul de lămâie și uleiul de măsline și pulsați până când amestecul este complet combinat și este consistența unui pesto clasic.
Adăugați sare și piper, după gust. Pentru a servi, întindeți pe pâine sau biscuiți sau aruncați cu paste.
Transferați orice pesto rămas într-un recipient etanș la congelator și congelați până la 1 lună.