Pesto De Busuioc
Pesto de busuioc ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime. Un amestec de frunze de busuioc, usturoi, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 125 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cum se face Pesto luminat: A pentru Pesto cremos de busuioc de Avocado, Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc), și Pesto De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați busuiocul, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate grosier.
Adăugați 1/2 cană de ulei și procesați până când se încorporează complet și se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Dacă utilizați imediat, adăugați tot uleiul rămas și pulsați până se omogenizează.
Transferați pesto-ul într-un castron mare de servire și amestecați brânza.
Dacă înghețați, transferați într-un recipient etanș și stropiți uleiul rămas deasupra. Congelați până la 3 luni. Decongelați și amestecați brânza.